ساعات کاری شنبه تا چهارشنبه 9 صبح تا 24

ایمپلنت برای چه کسانی ممنوع است؟

ایمپلنت برای چه کسانی ممنوع است - محدودیت های ایمپلنت
درباره محدودیت های ایمپلنت سوالاتی مطرح می شوند. اگر برای شما نیز درباره این محدودیت ها سوالی پیش آمده است این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

بیماری های مختلفی که مانع ایمپانت دندان می شوند

اگر قصد دارید ایمپلنت در فاطمی یا هر منطقه دیگری را تجربه کنید بهتر است ابتدا شرایط جسمانی خود را بررسی کنید و لیستی از بیماری هایی که سبب می شوند شما امکان این خدمات را نداشته باشید را تهیه کنید. در ادامه این مطلب درباره بیماری هایی صحبت خواهیم کرد که ممکن است سبب خطرناک شدن ایمپلنت برای شما شوند. به طوری که سلامت شما را به طور جدی تهدید خواهند کرد.

ابتلا به معرض قند و دیابت از محدودیت های ایمپلنت

بیماری دیابت دارای اشکال و انواع مختلفی می باشد و در هریک مشکلات خاصی برای تنظیم قند خون وجود دارد. در یکی از این انواع تعداد گیرنده های انسولین کم است و در نوع دیگری سلول های ترشح کننده انسولین در پانکراس دیگر توان ترشح این هورمون تنظیم قند را ندارند. دیابت کنترل نشده سبب خطرناک شدن ایمپلنت برای فرد می شود. دیابت در بسیاری از موارد سبب می شود که زخم های پیش بینی نشده ای در پیکر افراد یافت شوند. حال اگر چنین فردی روی لثه اش چنین زخم هایی را تجربه کند برای او بسیار خطرناک خواهد بود.

محدودیت های ایمپلنت برای دیابت

سکته یا انفارکتوس قلبی

درصورت داشتن انفارکتوس یا همان سکته از نوع قلبی در نیمسال گذشته نباید به سراغ عمل ایمپلنت بروید. شرایط افرادی که سکته را تجربه کرده اند از همه نظر حساس می باشد. برای نمونه نباید در موقعیت های تنش زا قرار گیرند. دارو های مشخصی به منظور کنترل غلظت مواد در خون باید تجربه کنند. هرگونه شوک ذهنی و عاظفی را نباید متحمل شوند. به همین دلیل اگر سکته قلبی برای شما تا پیش از این اتفاق افتاده است ابتدا با پزشک قلب و عروق مشورت کنید و سپس درصورت صلاح دید پزشک متخصص به دندانپزشک مراجعه کنید. دندانپزشک باید به خوبی از وضعیت شما و داروهایی که مصرف می کنید باخبر باشد.

ضربانات نوسانی قلب

این وضعیت نوسانی که به آریتمی قلب شهرت دارد دارای علل متفاوتی می تواند باشد. اهمیت درمان این مشکل بسیار بالاست. بهتر درصورت ابتلا به چنین مشکلی هرگز تا پیش از بهبودی کامل به سراغ ایمپلنت نروید. درصورتی که بیماری شما کاملا خوب شده است بازهم به سراغ پزشک قلب بروید و درصورتی که او ایمپلنت دندان های شما را بدون مشکل تلقی می کند به سراغ دریافت این خدمات بروید. پس از کسب اجازه از پزشک متخصص میتوانید با متخصص ایمپلنت کلینیک ما مشورت کنید در نهایت از خدمات ایمپلنت اقساطی فاطمی بهره مند شوید.

استخوان ها پوک از محدودیت های ایمپلنت

وضعیتی که در آن نمک های کلسیم در استخوان کاهش می یابند به پوکی استخوان شهرت دارد. این مشکل درپی استعمال دخانیان و یا برنامه غذایی غلط و یا دلایل دیگری رخ می دهد. اگر چنین مشکلی را دارید احتمال اینکه ایمپلنت شما جوش خوردگی خوبی را به پایه نداشته باشد زیاد است. به همین دلیل بهتر است درصورت متحمل شدن مشکل پوکی استخوان به سراغ ایمپلنت دندان نروید.

محدودیت های ایمپلنت برای پوکی استخوان

ابتلا به سرطان استخوان مانع کاشت دندان

همانطور که می دانید سرطان رشد و تقسیم بی رویه سلول های بدن بی توجه به مکانیسم های چرخه سلولی است. بیماری سرطان استخوان کی از بیماری هایی است که کل پیکر ما را درگیر کرده و درصورتی که فردی این بیماری را مبتلا شده است یا درحال بهبودی این بیماری شده است نباید خدمات ایمپلنت را دریافت کند.

ایمپلنت برای مبتلایان به لوسمی ممنوع است

یکی از خاص ترین مریضی هایی که افراد می توانند مبتلا شوند بیماری لوسمی می باشد. بیماری که سیستم ایمنی را تحت الشعاع قرار داده و درصورتی که شرایط چالش برانگیزی را تحمل کنند بازهم این سیستم ایمنی تحت فشار و البته تضعیف شدن ممکن است قرار گیرد. به همین دلیل بهتر است افراد مبتلا به این بیماری خدمات ایمپلنت را دریافت نکنند.

ممنوعیت ایمپلنت دندان برای بیماران لوسمی

بیماری مالتیپل اسکلروزیس یا همان ام اس

این بیماری که به بیماری ام اس به اختصار معروف شده یکی دیگر از بیماری های خودایمنی و خاص می باشد که سبب می شود فرد برای انجام ایمپلنت دچار مشکل شود. چر که احتمال ایجاد شدید ترین التهاب ها در لثه وجود دارد. برای همین اگر به ام اس مبتلا هستید فعلا قید ایمپلنت را بزنید.

ابتلا به ویروس HIV

شرایط بیماران ایدزی بسیار حساس است و نباید هرگونه عفونت را در بدن خود نگه دارند. همانطور که می دانید برای ایمپلنت در ابتدا نیاز به جراحی لثه می باشد. به همین دلیل به منظور جلوگیری از عفونت های شدید اجازه زخم شدن لثه را داد.

مصرف داروهای ضد سرطانی از محدودیت های ایمپلنت

طیفی از داروهای ضد سرطانی که به بیس فسفونات ها شهرت دارند سبب تغییر تراکم توده های استخوانی می شوند. اگر بیماری هستید که طولانی مدت از این دارو ها استفاده می کنید نباید به سراغ ایمپلنت بروید. به همین منظور ابتدا تا بهبودی کامل صبر کنید و سپس به سراغ ایمپلنت بروید.

ایمپلنت برای افراد تحت پرتودرمانی و شیمی درمانی ممنوع

فرایند های شیمی درمانی و پرتودرمانی به دلیل سرکوب تقسیم یاخته در جلوگیری از رشد توده سرطانی نقش دارند. اگر این خدمات را دریافت کرده اید برای اینکه ایمپلنت سبب عفونت شدید لثه و به طور کلی حفره دندان نشود بهتر است 6 ماه از دریافت این خدمات بگذرد.

رادیوتراپی در بخش های مختلف صورت

اگر قرار است رادیوتراپی کنید نباید به سراغ ایمپلنت بروید. در این صورت ایمپلنتی که جراحی کردن لثه ها را نیز درپی دارد لثه را دربرابر اشعه های رادیوتراپی بسیار آسیب پذیر خواهد کرد. طوری که موفقیت ایمپلنت بسیار احتمالش کم خواهد بود و البته زخم نیز التیام نخواهد یافت. برای همین بهتر است اجازه دهید تا رادیوتراپی کاملا دوره اش طی شود و سپس به سراغ ایمپلنت دندانپزشکی بروید.

ایمپلنت دندان برای خانم باردار

شاید مانع زیادی برای خانم های باردار درباره ایمپلنت وجود نداشته باشد. ولی طبق توصیه افراد متخصص بهتر است در صورت اورژانسی نبودن جراحی از دریافت خدمات آن اجتناب کنید. این دردی که برای کاشت دندان متحمل می شوید ممکن است سبب شود که جنین آثار زیان باری را متحمل شود. به علاوه اینکه تاثیر داروی بی حسی در زمان دریافت خدمات را نیز نباید از یاد برد. ولی این را بدانید هیچ مانعی برای انجام ایمپلنت پس از زایمان نیست.

استعمال دخانیات و مواد مخدر مانعی برای ایمپلنت

درصورت استعمال دخانیات و مواد مخدر از سوی فرد احتمال بروز عفونت افزایش می یابد. به همین دلیل اگر خدمات ایمپلنت را دریافت کرده اید دست کم فعلا تا زمان بهبودی و تثبیت ایمپلنت دخانیات را قطع کنید.

محدودیت سنی برای ایمپلنت دندان

متخصصان حوزه دندانپزشکی اعتقاد دارند که تا 18 سالگی زمان لازم است تا رشد فک و آرواره ها کامل شود. برای همین بهتر است سنی پس از 18 سالگی را به منظور کاشت دندان انتخاب کنید. بهترین خدمات ایمپلنت فاطمی را از ما بخواهید. ایمپلنت اقساطی خدمت ارزشمندی از سوی ما به شما به منظور داشتن دندان های زیبا آن هم به صورت کاملا بی دردسر می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به مشاوره دارید؟

پزشکان ما در هر روز هفته پاسخگوی شما خواهند بود.

error: Content is protected !!